Bruine oorhangers met strass steentjes

183338

Nieuw artikel

Bruine oorhangers met strass steentjes
  • De lengte van deze oorbel is circa 4 a 5 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 16,95

De levertijd van dit artikel is 2-3 werkdagen

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Informatie

Stijlvolle Bruine Oorhangers met Sprankelende Strass Steentjes Voeg een vleugje warme elegantie toe aan je sieradencollectie met onze prachtige bruine oorhangers, verfraaid met schitterende strass steentjes. Deze unieke sieraden combineren moeiteloos met verschillende looks en voegen een subtiel sprankelend element toe aan elke outfit.
Een Vraag: Hoe Kan Ik Deze Oorhangers Het Beste Dragen? Benieuwd naar de veelzijdigheid van deze bruine oorhangers met strass steentjes? Het antwoord is simpel. Deze oorhangers zijn perfect om je dagelijkse stijl op te waarderen, of om een extra vleugje glamour toe te voegen aan een avondlook. Combineer ze met een casual jeans en een blouse voor een chique alledaagse uitstraling, of draag ze met een elegante jurk voor een formele gelegenheid. De strass steentjes vangen het licht op een subtiele manier, waardoor je telkens weer schittert.
Hoogwaardige Materialen voor Langdurige Pracht: Onze bruine oorhangers met strass steentjes zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook vervaardigd met de hoogste aandacht voor kwaliteit. De bruine tint voegt een warme uitstraling toe aan je look, terwijl de strass steentjes een vleugje glans en glamour brengen.
 
Gegevens
Gewicht10 gr
MateriaalGlas
Lengte oorbel4 - 5 cm
Lengte4 a 5 cm
 
Beoordeling
Boven
Mandje 0