Groene ovale glas kralen oorhangers met heldere strass steentjes

183580

Nieuw artikel

Groene ovale glas kralen oorhangers met heldere strass steentjes
  • De lengte van deze oorbel is circa 7 a 8 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 16,95

De levertijd van dit artikel is 2-3 werkdagen

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Informatie

Groene Ovale Glas Kralen Oorhangers met Heldere Strass Steentjes: Sprankelende Pracht Ontdek de betoverende wereld van sierlijke oorbellen met onze nieuwste creatie: Groene ovale glas kralen oorhangers, versierd met schitterende heldere strass steentjes. Deze oorbellen belichamen een sprankelende pracht en voegen een vleugje glamour toe aan je stijl.
Unieke Glas Kralen en Stralende Strass Steentjes Deze groene ovale glas kralen oorhangers zijn kunstwerken op zich. De elegante ovale kralen van groen glas vangen het licht op een unieke manier en voegen diepte toe aan je look. De toevoeging van de heldere strass steentjes zorgt voor een sublieme glans en brengt een extra dimensie van schittering.
Met Aandacht voor Detail Vervaardigd Elk paar oorhangers is met precisie en vakmanschap vervaardigd om een hoge kwaliteit te waarborgen. De groene glas kralen zijn zorgvuldig geselecteerd voor hun kleur en schittering, terwijl de strass steentjes met precisie zijn geplaatst voor maximale impact. Deze oorbellen zijn het resultaat van nauwgezette aandacht voor detail.
Vraag & Antwoord Vraag: Zijn deze oorhangers geschikt voor speciale gelegenheden? Antwoord: Absoluut! Deze groene ovale glas kralen oorhangers met heldere strass steentjes zijn ideaal om een speciale gelegenheid op te fleuren. Ze voegen een betoverende glans toe aan je outfit en maken van elke gelegenheid een schitterend moment.
Omarm de Sprankelende Pracht met Groene Ovale Glas Kralen Oorhangers Betreed de wereld van schittering en glamour met onze groene ovale glas kralen oorhangers, versierd met heldere strass steentjes. Of je nu een bruiloft bijwoont of gewoon je persoonlijke stijl wilt verfraaien, deze oorbellen zijn een prachtige keuze. Bestel nu en omarm de sprankelende pracht van deze betoverende accessoires.
 
Gegevens
Gewicht12 gr
MateriaalGlas
TypeHanger
Lengte oorbel7 - 8 cm
Lengte7 a 8 cm
 
Beoordeling
Boven
Mandje 0