Zwarte kralen oorhangers in de vorm van 2 bloemen en een heldere strass rand

179520

8720687160041

Nieuw artikel

Zwarte kralen oorhangers in de vorm van 2 bloemen en een heldere strass rand
  • De lengte van deze oorbel is circa 6.50 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 14,95

Direct leverbaar
Let op!: Laatste artikel op voorraad.

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Informatie

Schitter in stijl met onze Zwarte Kralen Oorhangers - Bloemige Elegantie! Ontdek de betoverende schoonheid van onze Zwarte Kralen Oorhangers, met een uniek ontwerp in de vorm van twee prachtige bloemen, omringd door een sprankelende heldere strass rand. Deze oorhangers zijn de perfecte aanvulling op elke outfit en voegen een vleugje fashion-forward flair toe aan je look. Of je nu een avondje uit hebt gepland of gewoon je dagelijkse stijl wilt verheffen, deze oorhangers zijn de ideale keuze voor elke gelegenheid.
Een tijdloos ontwerp met moderne accenten Onze Zwarte Kralen Oorhangers combineren een tijdloos bloemmotief met eigentijdse elementen, waardoor ze een echte blikvanger zijn. De diepzwarte kralen voegen een vleugje mysterie en elegantie toe, terwijl de sprankelende strass steentjes een moderne en glamoureuze touch geven. Het contrast tussen de duistere kralen en de glinsterende stenen creeert een harmonieus samenspel van kleuren en texturen, wat deze oorhangers een uniek stuk maakt dat je met trots zult
dragen.
Schitterend, stijlvol en tijdloos - Bestel vandaag nog! Wil je een vleugje glamour aan je look toevoegen? Bestel dan nu onze Zwarte Kralen Oorhangers - Bloemige Elegantie! Deze prachtige oorhangers zijn perfect om jezelf te verwennen of als cadeau voor een speciaal iemand. Maak een statement en straal in elke gelegenheid met deze schitterende sieraden.
 
Gegevens
Gewicht11 gr
TypeSteker
MateriaalGlas
Lengte oorbel6 - 7 cm
Lengte6.50 cm
 
Beoordeling
Boven
Mandje 0