Groene glas kralen oorhangers

183206

Nieuw artikel

Groene glas kralen oorhangers
  • De lengte van deze oorbel is circa 5.5 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 19,95

Direct leverbaar

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Informatie

Groene glas kralen oorhangers: Een betoverende toevoeging aan je sieradencollectie! Ontdek de magie van onze nieuwste collectie groene glas kralen oorhangers, perfect voor elke modebewuste vrouw die op zoek is naar een unieke en opvallende accessoire. Deze oorhangers zijn met liefde en vakmanschap vervaardigd om jouw persoonlijke stijl te benadrukken en je outfit naar een hoger niveau te tillen. Met hun sprankelende glas kralen in een prachtige groene tint zijn deze oorhangers een must-have voor elke fashionista die graag straalt en schittert.
Exclusief ontwerp voor een speciale gelegenheid De groene glas kralen oorhangers zijn ontworpen om je te laten stralen tijdens speciale gelegenheden. Of je nu een bruiloft bijwoont, een romantisch diner hebt of een avondje uit gaat met vriendinnen, deze oorhangers voegen een vleugje glamour en elegantie toe aan je look. De glanzende groene kralen vangen het licht op een betoverende manier, waardoor je een oogverblindende uitstraling krijgt. Laat jezelf opvallen en voel je zelfverzekerd met deze prachtige oorhangers die je schoonheid benadrukken.
Het perfecte cadeau voor stijlbewuste vrouwen Op zoek naar een cadeau voor een speciale vrouw in je leven? De groene glas kralen oorhangers zijn een geweldige keuze! Deze oorstekers zijn tijdloos, veelzijdig en passen bij verschillende stijlen, van klassiek tot modern. Of het nu voor een verjaardag, jubileum, Moederdag of gewoon om te laten zien dat je om haar geeft, deze oorhangers zullen zeker in de smaak vallen. Geef een cadeau dat haar schoonheid accentueert en haar laat stralen bij elke gelegenheid.
Waarom zijn de groene glas kralen oorhangers de ideale toevoeging aan je sieradencollectie? Antwoord: De groene glas kralen oorhangers zijn de ideale toevoeging aan je sieradencollectie vanwege hun betoverende ontwerp en sprankelende glans. Ze zijn perfect voor speciale gelegenheden en kunnen elke outfit naar een hoger niveau tillen, waardoor je een oogverblindende uitstraling krijgt. Bovendien zijn ze een tijdloos en veelzijdig cadeau voor stijlbewuste vrouwen die graag stralen en schitteren.
 
Gegevens
Gewicht18 gr
Breedte3 cm
MateriaalGlas
TypeHanger
Lengte oorbel5 - 6 cm
Lengte5.5 cm
 
Beoordeling
Boven
Mandje 0