Bruine oorhangers met een goudkleurig element en strass steentjes

183356

Nieuw artikel

300580711
  • De lengte van deze oorbel is circa 6 a 7 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 19,95

De levertijd van dit artikel is 2-3 werkdagen

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Informatie

Luxe Bruine Oorhangers met Goudkleurig Accent en Schitterende Strass Steentjes Verrijk je sieradencollectie met onze prachtige bruine oorhangers, verfraaid met een goudkleurig element en sprankelende strass steentjes. Deze oorhangers brengen een vleugje warmte en glamour in elke outfit, waardoor je straalt met stijlvolle allure.
Een Vraag: Hoe Kan Ik Deze Oorhangers het Beste Dragen? Vraag je je af hoe je het beste kunt pronken met deze bruine oorhangers met goudkleurig accent en strass steentjes? Het antwoord is simpel. Draag ze bij speciale gelegenheden om je look te laten schitteren. Combineer ze met een chique avondjurk voor een verfijnde uitstraling, of voeg een vleugje glamour toe aan je formele outfit. Het goudkleurige element en de strass steentjes voegen een betoverende glans toe, die de aandacht trekt en bewondering oproept.
Vakmanschap en Elegante Details: Onze bruine oorhangers met goudkleurig element en strass steentjes zijn meer dan alleen sieraden ze zijn een uiting van elegantie en vakmanschap. Elk paar is met zorg ontworpen en vervaardigd om een tijdloze schoonheid te garanderen. Het goudkleurige accent voegt een vleugje luxe toe, terwijl de strass steentjes een subtiel schitterend effect creeren. Deze oorhangers zijn een prachtige combinatie van ambachtelijke precisie en stijlvol design.
 
Gegevens
Gewicht13 gr
MateriaalGlas
TypeSteker
Lengte oorbel6 - 7 cm
Lengte6 a 7 cm
 
Beoordeling
Boven
Mandje 0